Papricas de pui (fara galuste)
Ingrediente:(pentru doua portii)
– cateva bucati carne de pui – eu am folosit doua pulpe pe care le-am tait
– 150 g smantana
– o ceapa
– un ardei gras rosu
– 2 lingurite boia de ardei dulce
– o lingura faina
– sare si piper dupa gust
– ulei pentru calit
– patrunjel – optional
Mod de preparare:
– se curata carnea, se spala si se pune la rumenit in ulei incins
– se intoarce pe ambele parti si cand isi schimba culoarea se adauga si ceapa si ardeiul taiate cubulete mici
– cand ceapa devine sticloasa se adauga si boiaua de ardei, sarea, piperul si o canita cu apa si se lasa sa fiarba la foc mic
– cand amestecul din oala capata consistenta unui sos mai subtire se adauga smantana amestecata in prealabil cu cateva linguri de zeama din oala si cu o lingura de faina
– se mai lasa 5 minute pe foc si este gata
– daca doriti puteti adauga la final patrunjel tocat
– se serveste cu mamaliguta
Pofta buna!!!
Delicioasa mancarica!! Potrivita pentru pranz 😉
yumiii………arate deliciosssssss !!!!!!!!!!!