Ficatei de pui sote

 

Imi plac ficateii pentru ca sunt gata repede indiferent de felul in care-i prepar 😛

Ingrediente:
– 500 g ficatei de pui
– 2 cepe
– 50 ml vin
– sare si piper dupa gust
– ulei

Mod de preparare:
ceapa se taie marunt si se caleste in ulei
– cand devine sticloasa, se adauga ficateii curatati de pielita si spalati
– se adauga si vinul, 3-4 linguri cu apa si se acopera totul cu un capac si se lasa sa fiarba la foc mic pana scade toata zeama

 

– cand nu mai este lichid in tigaie se lasa sa se rumeneasca putin ficateii pe ambele parti, se adauga sarea si piperul si se inchide focul

 

 

– se servesc cu mamaliguta calda, dar merg foarte bine si cu piure de cartofi, cartofi natur, etc.

 

Pofta buna!!

 

5 comments

Lasă un răspuns la Roswitha Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.