Ficatei de pui sote

 

Imi plac ficateii pentru ca sunt gata repede indiferent de felul in care-i prepar 😛

Ingrediente:
– 500 g ficatei de pui
– 2 cepe
– 50 ml vin
– sare si piper dupa gust
– ulei

Mod de preparare:
ceapa se taie marunt si se caleste in ulei
– cand devine sticloasa, se adauga ficateii curatati de pielita si spalati
– se adauga si vinul, 3-4 linguri cu apa si se acopera totul cu un capac si se lasa sa fiarba la foc mic pana scade toata zeama

 

– cand nu mai este lichid in tigaie se lasa sa se rumeneasca putin ficateii pe ambele parti, se adauga sarea si piperul si se inchide focul

 

 

– se servesc cu mamaliguta calda, dar merg foarte bine si cu piure de cartofi, cartofi natur, etc.

 

Pofta buna!!

 

De asemenea, ai putea dori...

5 răspunsuri

  1. Roswitha spune:

    Usor de facut si un gust nemaipomenit, multumesc pentru reteta.

  2. stefy spune:

    mare dreptate ai!!:P

  3. alinutzika spune:

    cu vin sunt nemaipomeniti la gust!

  4. Si la noi se consuma cu placere ficateii.Pupici!

Lasă un răspuns la DiaMar bucataria galbena Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.