Trandafiri din piept de pui cu iaurt

Astazi va propun un mod simplu si interesant de a pregati pieptul de pui, astfel incat acesta va fi fraged si gustos.

Ingrediente: (astea se pot pune dupa cate bucati doriti sa iasa)
– un piept de pui – eu am avut doar jumatate si au iesit mai putini trandafirasi
– 150 g iaurt simplu
– 2 linguri pasta de tomate
– condimente de care va plac: eu am folosit oregano, rozmarin si boia de ardei dulce
– sare
– ulei

Mod de preparare:
pieptul de pui se taie fasii de grosime si lungime potrivita
– se condimenteaza si se pun intr-un castron

– peste ele se adauga 2 linguri ulei, pasta de tomate si iaurtul si se amesteca bine
– castronul se acopera cu folie alimentara si se dau la frigider pentru cateva ore – eu le-am pregatit dimineata si le-am gatit la pranz
– se ruleaza fiecare fasie de piept de pui si se prinde cu scobitoare (daca bucatile sunt mai mici) sau cu bat pentru frigarui daca fasia de piept de pui este mai mare – prindeti cu grija ca sa fie prinse ambele capepe ale fasiei de piept
– se aseaza cu grija intr-un vas yena uns cu ulei si se dau la cuptorul preincalzit la 200 grade 

– din cand in cand se stropesc cu zeama pe care o lasa
– se lasa la cuptor pana cand se rumenesc frumos 

– se pot servi cu orice fel de garnitura –  noi azi am servit cu orez simplu

Pofta buna!

 

De asemenea, ai putea dori...

6 răspunsuri

  1. alinutzika spune:

    deliciosi trandafirii tai!pup

  2. Stefy, your chicken roses look so beautiful! 🙂

  3. stefy spune:

    de data aceasta nu mai am, dar data viitoare iti trimit cu drag unul!:P

  4. Un trandafir din acesta as "mirosi"si eu.Te pup!

  5. stefy spune:

    sunt buni si foarte usor de facut!!

  6. Poliana spune:

    Ce bine arata, foarte buna reteta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.