Pui in sos de legume cu bere

Ingrediente:
– cateva bucati de carne de pui
– un ardei gras rosu/verde/galben
– o ceapa mare
– 3 rosii mari
– 2 catei de usutori
– 200 ml bere blonda
– oregano, sare si piper dupa gust
– ulei

Mod de preparare:
– se pune uleiul la incins in tigaie, dupa care se adauga carnea de pui curatata si crestata – pentru a se patrunde mai repede
– legumele se mixeaza in blender pana devin pasta – daca nu aveti blender puteti folosi robotul de bucatarie sau o masina de tocat carne
– carne se prajeste pe ambele parti si cand este gata se scoate pe o farfurie, iar in uleiul in care a fost prajita, se adauga amestecul de legume pasate
– acestea se calesc maxim 10 minute, dupa care sa adauga carnea, berea si condimentele
– se lasa la foc mic, cu capacul pus pe tigaie, pana ce sosul scade atat cat va doriti si pana si carnea este gata
– se poate servi cu mamaliguta, cartofi natur, piure de cartofi

Pofta buna!


De asemenea, ai putea dori...

4 răspunsuri

  1. Danutza spune:

    Mmmmm, cred ca e super delicios cu bere!!

  2. Monya spune:

    mmm, bun bun…o sa incerc si eu 😀

  3. Poliana spune:

    Foarte buna combinatie, imi place mult!

  4. L-ai "ametit" bine ca berea,si apoi l-ai papat.
    Pupici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.