Spaghette cu ciuperci si bacon

Reteta aceasta ar putea fi numita „spaghette cu ce avem prin frigider”…deci sa golim frigiderul…si sa obtinem si un rezultat delicios pe gustul nostru..!!!

Ingrediente:
– spaghette
– un borcanel de ciuperci
– aproximativ 200 g bacon
– o ceapa
– 2 linguri pasta de tomate
– sare
– oregano
– ulei

Mod de preparare:
 spaghettele se fierb conform instructiunilor de pe pachet
– intr-o tigaie cu ulei incins, punem la calit ceapa, ciupercile taiate si baconul taiat baghete mici, sau depinde cum doriti sa-l taiati

– lasam sa se caleasca pana baconul e usor rumenit
– intr-o cana de 250 ml punem apa si amestecam cu sarea, oregano si pasta de tomate
– amestecul il turnam peste compozitia din tigaie, in momentul in care baconul este rumenit
– lasam sa fiarba impreuna, pana cand ceapa e gata si sosul a scazut atat cat doriti
– cand pastele sunt fierte, le trecem prin jet de apa rece, le scurgem si le asezam frumos in farfurie
– peste ele adaugam sosul
– o bunatate, usor de facut si cand nu ai timp prea mult de gatiti si nici chef 😛

Pofta buna!!

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. Danutza spune:

    Delicioase! Si eu fac paste de multe ori cand nu mai stiu ce sa gatesc cu ce am prin frigider 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.