Fusilli cu ficatei

Ingrediente:
–  circa 300 g fusilli
– 300 g ficatei de pasare
– o ceapa mare
– 50 ml vin alb
– 2 linguri pasta de tomate
– sare, piper si oregano dupa gust
– 4 linguri ulei pentru calit ceapa
Mod de preparare:
– se spala ficateii, se curata si se pun la scurs
– intr-o tigaie se pune ceapa la calit – spalata si taiata marunt
– cand devine sticloasa, se adauga vinul si pasta de tomate si se lasa la foc mic 5-10 minute
– se adauga apoi ficateii si se lasa sa fiarba impreuna 5 minute
– separat, in apa clocotita cu sare, se fierb pastele, se scurg de apa si se adauga peste sosul de ficatei
– se adauga sarea, piperul si condimentele si se amesteca pe foc timp de un minut – se aseaza in farfurii si se servesc cu pofta

Pofta buna!

3 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.