Mancare de fasole cu afumatura

Ingrediente:
– 500 g de fasole boabe alba
– 500 g carne afumata- eu am folosit scarita
– 2 cepe
– 3 linguri pasta de tomate
– ulei pentru calit ceapa
– sare dupa gust

Mod de preparare:
– se lasa peste noapte, fasolea la inmuiat in apa
– a doua zi, se scurge fasolea de apa in care a stat peste noapte si se pune la fiert in apa curata calda
– cat timp fierbe fasolea, se schimba apa de 3-4 ori (asa evitati balonarea:P) – pana se pune ceapa si afumatura in oala
– separat se caleste ceapa si se adauga in oala – asta inainte ca fasolea sa fie fiarta complet.
– se adauga apoi si carnea taiata bucati, se condimenteaza si se lasa la fiert pana e gata si carnea si fasolea.

Pofta buna!!

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. tare buna mancarica asta, as manca in fiecare zi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.