Mancare de fasole cu afumatura

Ingrediente:
– 500 g de fasole boabe alba
– 500 g carne afumata- eu am folosit scarita
– 2 cepe
– 3 linguri pasta de tomate
– ulei pentru calit ceapa
– sare dupa gust

Mod de preparare:
– se lasa peste noapte, fasolea la inmuiat in apa
– a doua zi, se scurge fasolea de apa in care a stat peste noapte si se pune la fiert in apa curata calda
– cat timp fierbe fasolea, se schimba apa de 3-4 ori (asa evitati balonarea:P) – pana se pune ceapa si afumatura in oala
– separat se caleste ceapa si se adauga in oala – asta inainte ca fasolea sa fie fiarta complet.
– se adauga apoi si carnea taiata bucati, se condimenteaza si se lasa la fiert pana e gata si carnea si fasolea.

Pofta buna!!

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. tare buna mancarica asta, as manca in fiecare zi!

Lasă un răspuns la Paula Gafitescu Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.