„Banuti” cu rahat

De ceva vreme ma tot „impiedicam” prin congelator de o foaie de foietaj, asa ca am zis sa fac ceva cu ea. Si cum prin casa aveam si o bucatica de rahat, am zis sa le combin si sa fac ceva dulce si pe gustul iubitului meu sot-care e fan dulciuri cu rahat

 

Ingrediente:
– o foaie aluat foietaj
– circa 100 g rahat

Mod de preparare:
– cu o forma rotunda, am decupat cercuri de foietaj
– rahatul l-am taiat bucati, si pe fiecare banut am fixat cate o bucatica de rahat
– le-am asezat in tava tapetata cu hartie de copt  si i-am dat la cuptor, la temperatura de 180 de grade, circa 15 minute

Pofta buna!!

De asemenea, ai putea dori...

4 răspunsuri

  1. Danutza spune:

    Rapid si bun!! Foarte mult imi place si mie aluatul de foietaj!

  2. Monya spune:

    super bine arata !!! si cred ca s si gustoase !!!

  3. milica spune:

    Foarte buuuuune!!!Una am servit si eu:))Pup!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.