Ficatei de pui la ceaun

Stiu ca o sa ma repet, dar mie chiar imi plac ficateii de pui…Imi plac pentru ca sunt gustosi, dar si pentru ca pot fi gatiti repede in diverse combinatii. Dar azi vi-i prezint in forma simpla, fara sa fie cu sos sau orice altceva, ci doar simpli facuti la ceaun.

Ingrediente:
– 500 g ficatei
– sare, piper, boia de ardei dulce, dupa gust
– apa
– ulei

Mod de preparare:
– ficateii se curata, se spala si se pun la scurs
– se pun apoi la fiert in apa cu sare, circa 10 minute
– apoi se pun la prajit in ceaun, in ulei incins
– seadauga si condimentele si se lasa la prajit la foc mediu, intorcandu-i din cand in cand de pe o parte pe cealalta.
– se lasa pe foc pana se patrund bine si se rumenesc frumos, circa 20 de minute
– se servesc bine cu orice fel de garnitura

Pofta buna!!!

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.