Pui cu portocale

O reteta exotica, pentru cei care iubesc combinatiile dintre carne , sosuri si fructe.

Ingrediente:
– 2 pulpe de pui
– 2 portocale
– 2 linguri zeama de lamaie
– 4 linguri cu ulei
– o lingurita cu miere
– sare, oregano, boia de ardei dulce – si orice alt condiment va place

Mod de preparare:
– sucul de la o portocala se amesteca cu zeama de lamaie, mierea, uleiul si o canita cu apa
– pulpele de pui, se spala, (se curata de piele in cazul meu) si se condimenteaza dupa gust cu condimentele enumerate
– carnea se pune la marinat 2 ore in amestecul pregatit mai sus
– peste carne se aseaza felii de portocale curatate – dati jos si partea alba care este amaruie
– carnea se aseaza intr-un vas termorezistent (cu tot cu amestecul lichid) si se introduce la cuptor cu capacul pus deasupra

– se lasa circa 30 de minute cu capacul, apoi se scoate capacul si se lasa pana se rumeneste carnea
– se serveste bine langa orice garnitura

Pofta buna!!!

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. Monya spune:

    mmm cred ca este delicios . Recunosc, eu snt fan al combinatiilor fructe, legume, carne 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.