Pui cu portocale
O reteta exotica, pentru cei care iubesc combinatiile dintre carne , sosuri si fructe.
Ingrediente:
– 2 pulpe de pui
– 2 portocale
– 2 linguri zeama de lamaie
– 4 linguri cu ulei
– o lingurita cu miere
– sare, oregano, boia de ardei dulce – si orice alt condiment va place
Mod de preparare:
– sucul de la o portocala se amesteca cu zeama de lamaie, mierea, uleiul si o canita cu apa
– pulpele de pui, se spala, (se curata de piele in cazul meu) si se condimenteaza dupa gust cu condimentele enumerate
– carnea se pune la marinat 2 ore in amestecul pregatit mai sus
– peste carne se aseaza felii de portocale curatate – dati jos si partea alba care este amaruie
– carnea se aseaza intr-un vas termorezistent (cu tot cu amestecul lichid) si se introduce la cuptor cu capacul pus deasupra
– se serveste bine langa orice garnitura
Pofta buna!!!
mmm cred ca este delicios . Recunosc, eu snt fan al combinatiilor fructe, legume, carne 😛