Briose cu miez de ciocolata

In sfarsit a venit vremea sa ma apuc de facut si briose 🙂 Asa ca daca nu ati facut nici voi pana acum, propun sa facem impreuna. Astazi incepem cu acestea cu miez de ciocolata!

Ingrediente (pentru 24 bucati):
– 200 g iaurt
– 375 g faina
– 250 g zahar
– 2 oua
– 100 ml ulei
– 1 plic praf de copt
– 100 g ciocolata

Mod de preparare:
– ouale se mixeaza cu zaharul
– apoi se adauga iaurtul si uleiul si se amesteca bine
– se pune apoi faina cernuta si amestecata cu praful de copt si se omogenizeaza bine compozitia pentru a nu ramane cocoloase
– in formele de briose se aseaza hartiile pentru briose (sau se ung cu putin unt daca nu aveti hartie) si se pune cate o lingurita din compozitia pregatita apoi se pun bucatele de ciocolata (sincer imi pare rau ca nu am pus si mai multa ciocolata-eu am pus doar 50 g, dar merge 100 g) si se acopera cu o alta lingura din compozite

 – se coc briosele la temepratura de 175 de grade timp de 20 – 25 de minute – sau pana trec testul scobitoare
– cand sunt gata se servesc cu pofta – le puteti pudra sau le puteti orna deasupra cu crema
Pofta buna!!!

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. Monya spune:

    bunute…eu ador briosele, mai ales ca le pot face in orice combinatie (dulci, sarate, iuti…) si ca desert si ca aperitiv….
    Eu cand nu gasesc hartie folosesc hartia normala de copt pe care o tai in cercuri…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.