Cartofi cu oregano la cuptor

Probabil ati remarcat ca in topul condimentelor mele preferate, oregano e cap de lista. Il folosesc foarte des pentru ca imi place aroma pe care o da mancarurilor, fie ele fripturi, garnituri, etc.

Ingrediente:
– 6-7 cartofi
– ulei de masline sau floarea soarelui
– oregano
– sare si piper dupa gust

Mod de preparare:
– cartofii se curata, se spala, se taie cuburi si se pun intr-un vas
– se toarna peste cartofi un pic de ulei, se adauga oregano, sare, piper si se amesteca bine ca sa se acopere toti cartofii cu ulei si condimente– se pun cartofii intr-un vas yenna tapetat cu hartie de copt si se coc timp de 30 de minute la 200 grade– noi i-am servit langa file de somon marinat la cuptor

Pofta buna!!

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.