Cartofi cu oregano la cuptor

Probabil ati remarcat ca in topul condimentelor mele preferate, oregano e cap de lista. Il folosesc foarte des pentru ca imi place aroma pe care o da mancarurilor, fie ele fripturi, garnituri, etc.

Ingrediente:
– 6-7 cartofi
– ulei de masline sau floarea soarelui
– oregano
– sare si piper dupa gust

Mod de preparare:
– cartofii se curata, se spala, se taie cuburi si se pun intr-un vas
– se toarna peste cartofi un pic de ulei, se adauga oregano, sare, piper si se amesteca bine ca sa se acopere toti cartofii cu ulei si condimente– se pun cartofii intr-un vas yenna tapetat cu hartie de copt si se coc timp de 30 de minute la 200 grade– noi i-am servit langa file de somon marinat la cuptor

Pofta buna!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.