Medalion de somon la gratar

Chiar daca somonul este un peste gras, imi place la nebunie, iar daca il prepar la gratar parca este si mai gustos, sau cel putin mie asa mi se pare!si mai putin gras…:P
Ingrediente:
– 2 medalioane somon
– oregano, sare si piper dupa gust
– 25 ml ulei
– o lamaie
Mod de preparare:
– somonul se unge cu ulei, se condimenteaza cu sare, piper si oregano dupa gust, si se stropeste cu sucul de la jumatate de lamaie
– se aseaza pe gratarul de aragaz bine incins si uns cu ulei
– se lasa 20 de minute pe o parte si 20 de minute pe cealalta parte la foc mediu (daca este mai subtire, il puteti lasa mai putin)
– cand este gata se stropeste cu sucul de la cealalta jumatate de lamaie si se serveste cu ce garnitura doriti – in cazul nostru azi au fost cartofii cu oregano la cuptor
Pofta buna!!
te astept cu mare drag!!!
Somoul e preferatul meu, asa ca vin la masa 😉