Ciorba de cartofi cu sfecla rosie si verdeata


Ingrediente:
– 6-7 cartofi
– o sfecla rosie
– un morcov
– un ardei
– o legatura patrunjel
– o legatura leustean
– o legatura stevie
– o legatura loboda
– o mana de urzici
– 3 fire ceapa verde
– o ceapa uscata
– 2-3 linguri pasta de tomate
– ulei pentru calit ceapa
– fidea – cam o mana
– bors dupa gust
– sare dupa gust
Mod de preparare:
– se curata cartofii, sfecla rosie, morcovul si ardeiul, se spala si se pun la fiert
– ceapa se curata, se spala, se taie si se caleste in putin ulei cu 2-3 linguri pasta de tomate (daca doriti sa evitati prajeala, o puteti pune direct in oala la fiert impreuna cu celelalte legume)
– cand legumele sunt aproape fierte, se adauga zarzavaturile spalate si taiate dupa cum doriti
– se lasa sa fiarba impreuna , si cand legumele sunt fierte se adauga fideaua, borsul si sarea si se mai lasa pe foc circa 10 minute – pana fierbe si fideaua
– se inchide focul si se adauga patrunjel verde tocat
Pofta buna!!!
Draga Stefy,
Te invit la concurs: http://pemasadinbucatarie.blogspot.ro/2013/04/concurs-prepara-briose-si-castiga-o.html
Ce bunatate ai facut aici…imi plac la nebunie ciorbele si supele de legume. Te pup!!! :X:X:X