Cartofi acordeon

Acordeon sau evantai, sau mai stiu eu cum le-o fi denumire….important e ca-s buni-buni ca restul nu conteaza:)

Ingrediente: 
– 4 cartofi potriviti
– 100 g muschi file de porc
– 100 g cascaval
– ulei
– sare si daca doriti alte condimente dupa gust

Mod de preparare: 
– cartofii se curata de coaja, se spala si se cresteaza pastrand o distanta de 1cm intre fiecare taietura si lasand totodata partea de jos necrestata pentru a ramane ”legat”
– in fiecare crestatura se pune cate o feliuta subtire de muschi ,alta de cascaval si tot asa pana se termina cartoful
– se aseaza cartofii intr-un vas yenna, se stropesc cartofii cu ulei, se presara sarea (condimente) pe fiecare si se adauga si o cescuta cu apa in vas

– se acopera vasul yenna cu capacul si se dau la coptor circa 60 de minute – dupa 40 de minute se ia capacul si se lasa sa se rumeneasca un pic cartofii
– ii puteti servi ca atare sau ca si garnitura langa o friptura

Pofta buna!!!

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. Deliciosi cartofii facuti asa, perfecti pentru o masa delicioasa de weekend. Te pup

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.