Biscuiti cu ciocolata si ghimbir


Ingrediente:
– 300 g faina
– 100 g ciocolata cu lapte
– 150 g zahar
– 100 g unt
– 1 ou – in cazul meu a fost ou dublu 🙂
– 1/2 plic praf de copt
– 1 lingurita cacao
– 1 lingurita rasa de ghimbir
Mod de preparare:
– se amesteca faina cu cacao, praful de copt si ghimbirul
– untul, la temperatura camerei, se freaca cu zaharul, apoi se adauga oul, si faina in ploaie
– se amesteca usor cu o lingura, apoi cu mana
– ciocolata se taie bucatele mici si se adauga peste compozitie si se amesteca pana ce se incorporeaza ciocolata in compozitie
– aluatul se pune intr-o folie si se da la frigider pentru aproximativ 1 ora
– dupa aceasta perioada, aluatul se scoate din frigider, si din el se formeaza bilute cat o perisoara, care se aplatizeaza cu mana
– se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt, si se dau la cuptorul preincalzit la 170 grade, pentru cca 10 minute, sau pana cand biscuitii au prins o culoare aramie, fara a se arde
Pofta buna!!!
multumesc simona pentru invitatie!! o accept cu multa placere!!
Te astept cu drag la Provocare "Dulce Romanie"! Mai multe informatii aici: http://sim0na-world.blogspot.ro/2013/06/provocarea-dulce-romanie.html
buni tare timea!!!
Buni biscuiti ai facut!
Ce arome imbietoare!Cu mare placere as rontai si eu cativa!
Te pup!
Deliciosi! Numai buni de rontait 🙂