Ochiuri fierte
Uneori incerc sa evit prajelile, pentru ca stiti si voi ca nu sunt chiar asa de bune pentru sanatatea noastra, asa ca sotul a venit cu ideea sa incercam sa mancam oua in alt mod decat prajite..adica nu sunt nici prajite, nici fierte in mod clasic :), dar sunt gustoase si sanatoase
Ingrediente:
– 2 oua
– sare
-apa pentru fiert
Mod de preparare:
– se pune apa la fiert si cand fierbe bine, se da focul la mic, se sparge primul ou si se da drumul in apa – o sa observati ca incet-incet se aduna si asa sunt fierte
– se scoate cu grija cu o paleta primul ou, si la fel se procedeaza si cu al doilea
– se condimenteaza cu sare si serviti cu ce doriti!!!
Pofta buna!!!
nu vad rostul otetului aici…:)
eu nu am probleme cu ochiurile asta si daca o sa te uiti pe blogul meu, fac si ciorba cu oua intregi si chiar raman intregi la fiert!:P
Prima mea incercare a fost un real esec, in reteta aceea era vorba si de putin otet 😀
De mult nu am mai facut.. In zona noastra le spune ochiuri romanesti.
Pup
Sunt mult mai sanatoase asa!Pup!