Cartofi noi cu sos de mustar la cuptor

 Cartofii acestia sunt buni si buni si buni…si ii puteti manca asa simpli sau ca garnitura!!!

 

Ingrediente:
– 600 g cartofi noi
– 2 linguri cu mustar
– 4 linguri sos de soia
– 3 linguri ulei
– sare, piper si boia de ardei dulce

Mod de preparare: 
 se curata cartofii de coaja si se spala – daca sunt mai mari ii puteti taia, important e ca toti cartofii sa aiba cam aceeasi marime ca sa fie gata la acelasi moment
– se prepara un sos din mustar, sosul de soia,  ulei, sare si piper si se toarna peste cartofi avand grija ca sa acoperiti toti cartofii uniform
– intr-un va yenna tapetat cu hartie de copt, se aseaza cu grija cartofii si se aduaga putina boia de ardei dulce peste ei (daca este prea mult sos, surplusul nu-l puneti in vas pentru ca se poate arde oarecum)
– se dau la cuptorul in prealabil incins la 180 de grade, pentru circa 60 de minute (pana cand intra furculita usor in ei)
– se pot servi langa o friptura sau pur si simplu simpli

Pofta buna!!!

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.