Friptura de pui cu visine
Ingrediente:
– carne de pui – eu am folosit 2 pulpe de pui pe care le-am taiat in jumatati
– 50 gr visine
– 50 ml vin alb
– sare, piper si condimente pentru carnea de pui
– 4 catei de usturoi – eu nu folosesc usturoi dar daca voua va place trebuie pus si usturoi
Mod de preparare:
– se spala carnea (eu scot piele), se cresteaza, se impaneaza cu usturoi si se aseaza intr-un vas yenna uns cu ulei
– se condimenteaza dupa gust, se adauga o cescuta cu vin alb si se da la cuptor la 200 grade, timp de aproximativ 60 de minute
– dupa 40 de minute, se pun in tava si visinile (eu le-am pus cu tot cu samburi)si se lasa la cuptor pana expira timpul
– am servit alaturi de piure de cartofi
Pofta buna!
daca e o combinatie "ciudata" sigur o voi incerca si eu …Mie mi plac provocarile de acest gen, chiar daca unii din clanul H mai vocifereaza ca "ori e mancare ori e desert" .