Friptura de pui cu visine

Visinii din curte sunt plini de fructe, asa ca ar fi pacat sa nu profitam de lucrul acesta si sa ne delectam cu tot felul de retete in care sa folosim visinile..si uite ca azi va invit la o friptura de pui cu visine…poate parea o combinatie ciudata, dar nu e chiar deloc asa…iar noua ne-a placut tare mult….

 

Ingrediente:
carne de pui – eu am folosit 2 pulpe de pui pe care le-am taiat in jumatati
– 50 gr visine
– 50 ml vin alb
– sare, piper si condimente pentru carnea de pui
– 4 catei de usturoi – eu nu folosesc usturoi dar daca voua va place trebuie pus si usturoi

Mod de preparare:
– se spala carnea (eu scot piele), se cresteaza, se impaneaza cu usturoi si se aseaza intr-un vas yenna uns cu ulei
– se condimenteaza dupa gust, se adauga o cescuta cu vin alb si se da la cuptor la 200 grade, timp de aproximativ 60 de minute

– dupa 40 de minute, se pun in tava si visinile  (eu le-am pus cu tot cu samburi)si se lasa la cuptor pana expira timpul

– am servit alaturi de piure de cartofi

Pofta buna!

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. Monya spune:

    daca e o combinatie "ciudata" sigur o voi incerca si eu …Mie mi plac provocarile de acest gen, chiar daca unii din clanul H mai vocifereaza ca "ori e mancare ori e desert" .

Lasă un răspuns la Monya Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.