Rulada din piept de pui cu ierburi aromate

O rulada deosebita atat la gust cat si la aspect. E potrivita pe un platou cu aperitive sau servita langa o garnitura ca si friptura.

Ingrediente:
– un piept de pui dezosat
– 1 lingurita rasa oregano
– 1 lingurita rasa rozmarin
– 1 lingurita rasa piper
– 1 lingurita rasa condimente de pui
– 1 lingurita rasa sare
– o lingurita boia de ardei dulce

Mod de preparare:
– pieptul de pui se desface in doua parti, se aseaza pe o folie alimentara si se bate bine cu ciocanul pentru snitele
– condimentele  – fara boia – se amesteca intr-un vas, si cu acest amestec se condimenteaza o fata a pieptului de pui

– se ruleaza cat mai strans posibil formand o rulada
– rulada se aseaza pe o folie de aluminiu pe care s-a presarat boiaua

– se ruleaza pieptul de pui in folia de aluminiu strangand apoi la capete in asa fel incat sa nu patrunda aerul
– rulada o asezam intr-un vas yenna, in care punem si o cescuta cu apa si se da la cuptorul preincalzit la 200 de grade, timp de 45-50 minute
– cand este gata se scoate cu grija din folia de aluminiu, se lasa sa se raceasca putin (daca aveti rabdare, caci eu de obicei nu am asa ceva!!) si se feliaza

Pofta buna!!

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. Gabriela spune:

    Foarte buna si arata frumos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.