Rulouri din carne de porc
Daca vreti sa inlocuiti cu succes o friptura de porc, puteti pregati aceste rulouri umplute cu kaizer si cascaval, sau puteti folosi orice doriti pentru a umple bucatile de carne…
Ingrediente (pentru 2 rulouri):
– 2 buc. fleica de porc
– kaizer
– cascaval
– sare, piper
– condimente: sare, piper
Mod de preparare:
– cascavalul si kaizerul se taie bucatele
– se pun fleicile in folie alimentara si se bat ca pentru snitele
– se condimenteaza pe amblele parti cu sare, piper si orice condimente va plac voua
– se aseaza peste ele bucati de kaizer si cascaval si se ruleaza cu grija
– rulourile se invelesc in folie de aluminiu, se aseaza intr-o tava si se dau la cuptorul incins in prealabil la 200 grade, pentru 60 de minute iar cand sunt gata se servesc cu garnitura preferata
Pofta buna!!!
Cred ca sunt tare bune…
Stiu cat sunt de bune aceste rulade,am facut si eu o data sau de doua ori si pana acum uitasem complet de ele.
Bine ca mi-ai amintit 🙂