Pui cu legume la cuptor

Ingrediente: (pentru 2 portiii)
– 7 cartofi potriviti
– 4 bucati de carne de pui
– o ceapa alba
– un morcov
– un ardei verde
– un dovlecel
– boia ardei dulce
– piper si sare
– oregano
– condimente pentru pui
– ulei de floarea soarelui

Mod de preparare:
– bucatile de carne se spala si se ung cu sare, boia, piper, oregano, condimente pentru pui si ulei
– legumele se curata, se spala si se taie bucati medii: cartofii cubulete mari, morcovii si dovlecelul rondele, ceapa felii si ardeiul fasii
– se pun intr-un vas peste ele se toarna un pic de ulei si se condimenteaza cu sare si piper si se amesteca cu mana cat sa fie acoeprite bine legumele cu ulei si sare-piper si se aseaza intr-un vas yenna
– peste legume se aseaza bucatile de carne, se acopera vasul cu capacul si se da la cuptorul preincalzit la 200 grade, timp de 60 de minute

 – dupa acest timp, se acoate capacul cu grija (aveti grija sa nu va frigeti cu abur!!!) si se mai lasa 10-15 minute sa se rumeneasca carnea

Pofta buna!

De asemenea, ai putea dori...

2 răspunsuri

  1. O bunatate de mancare! Te pup

  2. Sunt foarte bune legumele la cuptor. Mananc cu placere acest fel de mancare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.