Bruschete

Dupa un concediu absolut minunat langa printesa mea si sotul meu drag, in care am mancat bunatati una si una, nemaitinand cont de ore si calorii, ajunsi acasa am simtit nevoia sa ne orientam un pic spre retete usoare cu legume. Asa ca am inceput prin a ne delecta cu niste minunate bruschete, o gustare rapida, foarte buna si sanatoasa pe care o puteti servi atat la micul dejun cat si la o ora tarzie in loc de cina.

Ingrediente:
– 4 felii de paine neagra (eu am avut felii de paine rotunda si le-am injumatatit)
– 3 catei de usturoi
– o rosie
– ulei de masline
– sare si oregano

Mod de preparare:
– pe fiecare felie de paine se pune putin ulei de masline si apoi se freca feliile de paine cu usturoi
– se aseaza intr-o tigaie antiaderenta (am folosit tigaia pentru copt clatite care e numai buna pentru copt paine) si le-am prajit – eu le-am facut mai rumene caci asa imi plac
– rosia se taie cubulete
– cand painea este prajita pe ambele parti, se ia din tigaie, se aseaza pe o farfurie si pe fiecare felie se aseaza cu grija cubuletel de rosie
– se condimenteaza cu sare si cu oregano si sa mananca cu pofta

Pofta buna!!

De asemenea, ai putea dori...

2 răspunsuri

  1. Bruschetele sunt grozav de bune in orice moment al zilei!

  2. Monya spune:

    Aici m-ai lovit unde ma doare…iubesc bruschetele in fel si chip !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.