Tocanita picanta de pui cu ardei
In concediul de anul acesta, am mancat la restaurantul nostru preferat, o tocanita foarte gustoasa care m-a facut sa o incerc si acasa asa cum am intuit eu ca e pregatita la restaurant!!
E delicioasa, si usor de facut, asa ca daca va place combinatia de ardei si piept de pui o puteti incerca!!
Ingrediente (pentru doua portii):
– 400 g piept de pui
– un ardei rosu mare
– 3 cepe mari
– 2-3 linguri pasta de tomate
– sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
– pieptul de pui se taie bucati mai mici si se pune la calit in ulei, timp de 5 minute, amestecand din cand in cand
– ceapa se curata, se spala si se toaca marunt
– ardeiul se spala, se taie bucati mai mari si se pune impreuna cu ceapa la calit peste pipetul de pui
– se lasa la calit pana ceapa devine sticloasa, apoi se adauga o cana cu apa cat sa acopere totul in vas, se adauga si pasta de tomate, sarea si multttt piper ca sa iasa condimentata si se lasa la fiert pana e gata pieptul de pui si pana scade atat cat de mult va doriti
Pofta buna!!!
Imi lipsesc mancarurile astea,ca-mi plac mult de tot,uite cum arata tocanitza ta, gustoasa rau, dar nu ma mai lasa stomacul…
Nu-mi ramane decat sa ma uit la pozele voastre.
Vin si eu la masa ca-mi plac picanteriile 😉
Am incercat-o este grozava!pupici!
ce bine arata
o voi incerca si eu zilele astea
Yummmy, pe gustul meu 😉