Frigarui cu ficatei
Chiar daca afara nu mai e asa cald, nu am renuntat la obiceiul de a ne bucura de duminicile de gratare gustoase, alaturi de cei dragi (deh, avantajul de a locui la casa:P). Astazi va aduc in prim plan aceste frigarui cu ficatei care au fost atat pe placul celor mici cat si a celor mari.
Ingrediente(pentru circa 12 frigarui):
– 500 g ficatei
– 2 cepe
– 2 ardei grasi
– 2 rosii
– 10 ciuperci champignion
– betisoare pentru frigarui
Mod de preparare:
– ficateii se spala, se curata si se pun la scurs
– legumele se curata, se spala si se taie bucati
– ciupercile se spala, se curata de coaja (stiuuuu ca ele cica sunt mai bune mancate fara a fi curatate, dar eu nu pot renunta la obiceiul acesta) si se taie in jumatati
– dupa ce s-au scurs ficateii se taie in jumatati (puteti sa-i lasati si intregi)si se incepe asezarea pe batul de frigaruie: ficatel, ceapa, ciuperca, ardei si tot asa pana se umple betisorul
– se servesc cu pofta langa o bere rece 🙂
Pofta buna!!!