Tocanita de pui cu ceapa

Ideala pentru un pranz in familie, indiferent ca este in weekend sau in timpul saptamanii!!!

Ingrediente:
– cateva bucati de carne de pui
– 3 cepe mari
– un morcov
– un ardei
– o cutie rosii bucati – daca nu va plac rosiile le puteti incloui cu 3 linguri pasta de tomate
– condimente pentru pui
– sare si piper dupa gust

Mod de preparare:
– bucatile de pui se curata, se spala si se condimenteaza
– se prajesc in ulei incins, pe ambele parti
– concomitent, ceapa se toaca potrivit iar ardeiul si morcovul se taie cubulete
– se calesc impreuna pana cand ceapa devine sticloasa (translucida)
– cand sunt gata legumele se adauga carnea prajita, rosiile si apa cat sa acopere totul si se adauga sare si peiper dupa gust
– se fierbe pana scade sosul atat cat va doriti
– se serveste neaparat alaturi de mamaliguta

Pofta buna!!!

De asemenea, ai putea dori...

2 răspunsuri

  1. Rapid is gustos.Si eu o pregatesc deseori,si este servita cu mare placere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.