Weekend cu spor

 

De ce „Weekend cu spor” ? Pentru ca eu, ca si alte gospodine, cred, simtim ca sambata si duminica, in cele doua zile libere, avem un spor mai mare la gatit, la scris pe blog, la stat prin bucatarie si incercat tot felul de bunatati si retete noi….

Asa ca pornind de la aceste aspecte, m-am gandit sa lansez aceasta provocare, pentru bloggerii culinari,  la care va invit pe toti cu mare drag!!! Pornesc cu speranta, ca veti primi cu bucurie aceasta provocare, si ca veti participa la ea (atat cat va permite timpul), dand ocazia si altora sa va cunosca blogul si munca – pentru ca e o adevarata munca la un blog, oricat de mic ar fi el!!!

Am stat si m-am gandit si la un regulament si vreau sa va prezint si voua planul.

In fiecare luna, blogul gazda (obligatoriu: trebuie sa aiba minim 20 de retete postate) va propune in primul weekend din luna, 3 categorii de retete de pe blogul personal, dupa cum le are fiecare impartite si catalogate pe blog (de ex. retete cu carne de pui, retete cu carne de porc, aluaturi).

Participantii la provocare, vor trebui sa pregateasca, la alegere,  o singura reteta din cele 3 categorii propuse de gazda, pe care vor trebui sa o publice pe blogul personal in weekend-urile 2 si 3 (si 4 – daca e o luna care are 5 weekenduri), mentionand printr-un link gazda provocarii, apoi vor trimite linkul retetei si blogului, precum si poza cu preparatul final catre gazda lunii, urmand ca in ultimul weekend, aceasta sa posteze parada provocarii!!

Orice participant la provocare, va preciza ca participa la aceasta provocare, printr-un link catre aceasta postare.

Absenta de la trei editii consecutive, conduce automat la suspendarea temporara de a fi gazda!!!

Provocarea se organizeaza pe grupul de Facebook, iar daca doriti sa participati la provocare, puteti sa va alaturati acestui grup pentru a fi la zi cu noutatile. (veti fi primit in grup dupa ce imi transmiteti mail cu numele dvs si numele blogului personal, la adresa de mail: stefania.a28@gmail.com)

Acestea fiind spuse, declar deschisa aceasta provocare tocmai pentru ca e primul weekend din aceasta luna!!

PS: poza provocarii nu imi apartine!!

5 comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.