Pulpe de pui la cuptor cu sos aromat de usturoi

 


Marele avantaj al fripturilor este faptul ca nu trebuie petrecut mult timp la bucatarie, pentru a le prepara, mai ales ca cei mai multi dintre noi ducem mare lipsa de timp liber (sau poate voi nu, dar eu nu mai am deloc TIMP LIBER)

 Ingrediente:
– 4 pulpe de pui
– o lingurita rasa de sare
– o lingurita rasa de piper
– o lingurita rasa de boia de ardei dulce
– o lingurita rasa de oregano
– o lingurita rasa de condimente pentru pui
– 4 catei de usturoi
– 4 linguri ulei de masline
– condimentele le puteti schimba in functie de preferinte si bucatile de carne folosite.

Mod de preparare:
– se spala pulpele, se curata si se cresteaza putin
– intr-un bol se pun catei de usturoi pisati si se freaca cu ulei cat sa formeze o pasta
– peste pasta se adauga condimentele si se amesteca bine pana la omogenizare
– cu amestecul obtinut se unge bine fiecare pulpa de pui si apoi se aseaza intr-un vas yenna
– se adauga si o ceasca cu apa si se da vasul acoperit la cuptor, la 200 de grade, timp de 60-70 de minute
– cu 20 de minute inainte de timpul total, se lasa vasul fara capac pentru a se rumeni frumos deasupra
– se servesc langa garnitura preferata – noi am servit langa cartofi aromati la cuptor

Pofta buna!!

One comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.