Pulpe de pui la cuptor cu sos aromat de usturoi

 


Marele avantaj al fripturilor este faptul ca nu trebuie petrecut mult timp la bucatarie, pentru a le prepara, mai ales ca cei mai multi dintre noi ducem mare lipsa de timp liber (sau poate voi nu, dar eu nu mai am deloc TIMP LIBER)

 Ingrediente:
– 4 pulpe de pui
– o lingurita rasa de sare
– o lingurita rasa de piper
– o lingurita rasa de boia de ardei dulce
– o lingurita rasa de oregano
– o lingurita rasa de condimente pentru pui
– 4 catei de usturoi
– 4 linguri ulei de masline
– condimentele le puteti schimba in functie de preferinte si bucatile de carne folosite.

Mod de preparare:
– se spala pulpele, se curata si se cresteaza putin
– intr-un bol se pun catei de usturoi pisati si se freaca cu ulei cat sa formeze o pasta
– peste pasta se adauga condimentele si se amesteca bine pana la omogenizare
– cu amestecul obtinut se unge bine fiecare pulpa de pui si apoi se aseaza intr-un vas yenna
– se adauga si o ceasca cu apa si se da vasul acoperit la cuptor, la 200 de grade, timp de 60-70 de minute
– cu 20 de minute inainte de timpul total, se lasa vasul fara capac pentru a se rumeni frumos deasupra
– se servesc langa garnitura preferata – noi am servit langa cartofi aromati la cuptor

Pofta buna!!

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. Simona spune:

    O cina delicioasa!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.