Porc aromat la tigaie

In aceasta luna la provocarea „Weekend cu spor”, Lili ne-a dat ca tema: carnea, lasandu-ne pe noi sa alegem cu ce fel de carne sa gatim, deci am avut posibilitatea sa alegem, si eu am ales carnea de porc, pentru ca asta am avut pofta sa mancam in acest weeekend, desi nu a trecut mult timp de la sarbatorile de iarna!!

Ingrediente:
– 500 g carne porc (eu am ales pulpa de porc)
– 100 ml vin alb
– aprox. 200 ml apa
– 50 ml ulei floarea soarelui
– 2 linguri mustar clasic
– 1/2 lingurita oregano
– 1/2 lingurita boia de ardei dulce
– 1/4 lingurita piper
– 1/2 lingurita condimente pentru porc
– 1/2 lingurita sare
– 1 lingura ulei masline

Mod de preparare:
carnea de porc se taie bucati si se pune la prajit intr-o tigaie, in ulei incins
– cand carnea si-a schimbat culoarea pe toate partile, se adauga apa si vinul, lasand sa fiarba la foc mic pana se inmoaie carnea
– separat, intr-un vas se face amestecul din uleiul de masline, mustar, sare si condimente
– cand carnea este frageda (fiarta) se adauga amestecul de mai sus si se mai lasa circa 5 min pentru a se amesteca carnea cu aromele
– se serveste simpla sau cu garnitura preferata

Pofta buna!!!

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. aura carolina spune:

    Arata foarte bine….mmmmmmm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.