Fursecuri cu cacao si migdale
Va recomand cu drag aceste fursecuri. De ce? Pentru ca in primul rand, raman fragede si a doua zi, fara a le tine intr-o cutie metalica (am testat acest lucru, tinand cateva fursecuri pe o farfurioara) si pentru ca au o aroma fina.
Ingrediente (pentru circa 40 de fursecuri):
– deasupra se presara cu fulgi de migdale (apasati-i putin ca sa va asigurati ca raman lipiti la locul lor) si se introduc la cuptor, incalzit in prealabil la 180 de grade
– sunt gata in circa 15 minute, sunt foarte fragede şi foarte bune
Reteta este preluata de pe blogul „Bucate aromate” si participa la Provocarea Secreta , gazduita luna aceasta de Simona.
Pofta buna!!
Sa mai spun ca te invidiez pt dulciurile tale??
Arata bine de tot !!
iti dau cu mare drag cateva fursecuri!!
Cred ca sunt cu adevarat delicioase! Fur si eu cateva, bine?