Briose de cacao cu miez de vanilie

 

Ingrediente :
– 3 oua
– 180 g zahar
– 150 g unt
– 150 g faina
– 1/4 plic praf de copt
– 2-3 linguri cacao

pentru umplutura:
– 250 ml lapte
– 1/2 plic praf de budinca de vanilie
– 3 linguri zahar
sau puteti pregati crema de vanilie de casa

Mod de preparare:
– se incepe cu prepararea umpluturii conform instructiunilor de pe plic, si apoi se lasa la racit
– apoi se pregateste compozitia de briose
– untul, la temperatura camerei, se mixeaza spuma cu zaharul
-se adauga pe rand cele 3 oua si se amesteca cu o lingura
-se adauga apoi praful de copt, faina si cacaoa si se omogenizeaza.
– se aseaza hartiele de briose, in formele de briose si se pune cate o lingura din compozitie, peste care se adauga o lingura cu budinca racita si deasupra acesteia se mai pune o lingura din compozitia de briose

– briosele astfel formate, se dau la cuptorul in prealabil incins, la 160 grade pentru circa 20-25 minute
– cand sunt gata se lasa la racit si apoi se scot din hartie
– le puteti servi in forma simpla sau ornate dupa gust

 

Pofta buna!!!

17 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.