Farfalle cu ton

Da, chiar era timpul pentru o noua reteta de paste pe blog. Nu am facut niciodata pana acum paste cu ton, dar papilele mele gustative au ramas placut surprinse de gustul oferit de aceasta combinatie!!

Ingrediente:
– 200 g paste farfalle
– 2 conserve de ton bucati in ulei
– 2 buc. ceapa
– o legatura patrunjel verde
– 3-4 linguri pasta de tomate
– sare, piper
– doua linguri ulei de masline

Mod de preparare:
– pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa cu sare
– ceapa se curata si se taie marunt, apoi se caleste intr-o tigaie in doua linguri ulei de masline
– se adauga tonul scurs, de ulei, din conserva, si patrunjelul tocat marunt
– tot acum se adauga o cescuta cu apa si pasta de tomate
– se lasa pe foc pana cand compozitia capata consistenta de sos pe care o doriti si se potriveste de sare si piper
– se ia vasul de pe foc, si se adauga pastele fierte si bine scurse
– se amesteca si se servesc calde

Pofta buna!!!

Aceasta  reteta delicioasa am imprumutat-o de la delicatesa, si cu ea particip la parada „Provocarii secrete”, gazduita luna aceasta de Paula!!!

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.