Farfalle cu ton

Da, chiar era timpul pentru o noua reteta de paste pe blog. Nu am facut niciodata pana acum paste cu ton, dar papilele mele gustative au ramas placut surprinse de gustul oferit de aceasta combinatie!!

Ingrediente:
– 200 g paste farfalle
– 2 conserve de ton bucati in ulei
– 2 buc. ceapa
– o legatura patrunjel verde
– 3-4 linguri pasta de tomate
– sare, piper
– doua linguri ulei de masline

Mod de preparare:
– pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa cu sare
– ceapa se curata si se taie marunt, apoi se caleste intr-o tigaie in doua linguri ulei de masline
– se adauga tonul scurs, de ulei, din conserva, si patrunjelul tocat marunt
– tot acum se adauga o cescuta cu apa si pasta de tomate
– se lasa pe foc pana cand compozitia capata consistenta de sos pe care o doriti si se potriveste de sare si piper
– se ia vasul de pe foc, si se adauga pastele fierte si bine scurse
– se amesteca si se servesc calde

Pofta buna!!!

Aceasta  reteta delicioasa am imprumutat-o de la delicatesa, si cu ea particip la parada „Provocarii secrete”, gazduita luna aceasta de Paula!!!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.