Muschi de porc marinat la gratar
Cine doreste o fleica frageda si aromata? E buna tare!!! Garantat! Doar ca trebuie sa asteptati un pic, cat sta la marinat!!
Ingrediente:
– 4 felii de muschi/cotlet de porc
– 1/2 lingurita sare
– 1/4 lingurita piper
– 1 lingurita oregano
-1/4 lingurita boia de ardei dulce
– 1 lingurita de condimente pentru carne de porc
– 3 linguri ulei de masline
– 50 ml vin alb
Mod de preparare:
– condimentele se amesteca cu uleiul si cu amestecul rezultat se ung feliile de carne
– se stropesc cu vin si se dau la frigider pentru 2 ore
– se prajesc pe gratarul de aragaz, bine incins
– se lasa maxim 15 minute pe o parte si 15 minute pe cealalta parte (depinde cat sunt de groase feliile)
– se servesc cu garnitura preferata
Pofta buna!!!
Tare bun trebuie sa fie…
eu vreau ….