Biscuiti aperitiv cu cascaval

 

 

Fie ca doriti sa ii serviti pe un platou cu alte aperitive sau sa ii rontaiti la tv la un film, langa persoana iubita, sunt sigura ca veti fi incantati de gustul lor. In plus, sunt foarte simpli de facut, deci nu mai stati pe ganduri treceti la treaba! 🙂

Ingrediente :
– 125 g faina
– 100 g cascaval
– 1 ou
– 80 g unt moale
– 1/2 lingurita de boia
– sare si piper dupa gust

Mod de preparare:
– se amesteca toate ingredientele, pana cand se obtine un aluat omogen
– cand este lipicios, se inveleste intr-o folie alimentara de plastic, si se da la rece circa 30 de minute

– compozitia se imparte in doua bucati
– pe planseta de lucru, se presara faina si se intinde o foaie de o grosime de 4-5 mm
– cu ajutorul unei forme, se decupeaza biscuitii
– se aseaza intr- o tava tapetata cu hartie de copt, si se dau la cuptorul preincalzit la 200 de grade, timp de 10-15 minute

– cand sunt gata, se lasa la racit si se servesc cu pofta

Pofta buna!!

Reteta am preluat-o de la Cristina si cu ea participa la parada „Provocarea secreta” din aceasta luna!

De asemenea, ai putea dori...

2 răspunsuri

  1. Lubita Iancu spune:

    Cred ca sunt buni si cu un pahar cu bere!!

  2. Sunt numai buni de rontaiala biscuitii acestia. Fur si eu reteta 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.