Coaste de porc cu cartofi la cuptor

 

Luna aceasta la „Provocarea Secreta”, am avut de rasfoit blogul Monicai; si cum ea face niste fripturi absolut minunate, nu am putut trece de aceasta reteta, care mi-a ramas in minte, de cand am vazut-o postata pe blogul ei. Asa ca acum i-a venit randul si va invit si pe voi sa o incercati!

Ingrediente:
– 500 g coaste de porc
– 5-6 cartofi mai mari
– un pahar de bere
– 3 linguri ulei de masline
– sare, piper, boia dulce si oregano

Mod de preparare:
– canrea de porc se condimenteaza dupa gust, si peste ea se adauga berea si uleiul si se lasa la macerat cateva ore (eu am lasat-o vreo 5 ore)
– cartofii se curata si se taie felii mai grosute
– intr-o tava se aseaza cartofii, carnea, si sosul in care a stat carnea, si se dau la cuptor, la 220 de grade, pana cand scade sosul din tava, iar carnea si cartofii capata o crusta aramie (eu am intors carnea cam dupa 40 de minute- si am lasat-o circa 1 ora si 20 de minute)

Pofta buna!

De asemenea, ai putea dori...

2 răspunsuri

  1. stefy spune:

    e prima data cand le pregatesc, dar am devenit fani!!

  2. Roswitha spune:

    Arata minunat, voi incerca reteta la sfarsit de saptamana, sant convinsa ca familia va fi incantata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.