Chec aperitiv cu sunca, porumb si masline

 

Pe mesele de sarbatoare merita sa stea alaturi de alte aperitive si aceste checuri aperitiv care se pot face in diverse combinatii si care sunt la fel de delicioase indiferent de combinatia aleasa. Combinatia aleasa astazi de mine are sunca, porumb, masline, putin cascaval si ardei rosu pentru un plus de culoare.

Ingrediente:
– 4 oua
– 9 linguri cu varf cu faina
– 120 g iaurt
– 100 g boabe porumb
– 100 g sunca
– 30 g masline feliate
– 1/2 ardei rosu
– 25 g cascaval
– 1/2 plic praf de copt
– sare si piper dupa gust

Mod de preparare: 
sunca se taie bucatele
– cascavalul se da prin razatoarea mare
– ardeiul se taie bucatele
– ouale se mixeaza pana devin spumoase si isi dubleaza volumul
– se adauga iaurtul si se amesteca cu o lingura
– faina se amesteca cu praful de copt si se pune peste oua
– se omogenizeaza si apoi se adauga sunca, porumbul, ardeiul, cascavalul, se asezoneaza cu sare si piper si se omogenizeaza

– se toarna intr-o tava de chec, tapetata cu hartie de copt si se la pentru circa 50-60 minute, in cuptorul incins in prealabil la 150 grade

– cand e gata se lasa sa se raceasca apoi se feliaza si se serveste

 

 

Pofta buna!

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. Monya spune:

    Vreau si eu. Dai o bucatica?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.