Farfalle cu tocanita de pipote si inimi

 

Reteta de astazi e simplu de facut si daca va plac pastele si pipotele/inimile, v-o recomand cu mare drag!

Ingrediente (pentru 2 portii micute):
– 300 g pipote si inimi
– aprox.150 g farfalle
– o ceapa
– un ardei rosu
– o lingura pasta de tomate
– sare, piper si boia de ardei dulce
– ulei pentru calit

Mod de preparare:
pipotele si inimile se curata si se spala in mai multe ape, pana cand apa ramane curate
– inimile se taie in doua, si pipotele in 3 bucati
– se pun la fiert pentru circa 30 de minute la foc mai mare (pana sunt aproape fierte)
– ceapa se taie in doua, apoi se taie in rondele si se pune la calit in 3 linguri de ulei
– ardeiul se taie bucatele mici si se pune la calit peste ceapa
– pastele se fierb in apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj
– cand ceapa devine sticloasa, se adauga inimile si pipotele fierte, o cana cu apa si se lasa la fiert la foc mic, pana cand acestea au fiert

– cand sunt gata se adauga si pastele scurse de apa, pasta de tomate, sarea, piperul, putina boia de ardei iute si se mai lasa pe foc 5 minute sa se combine aromele

 

Pofta buna!

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.