Creier de porc pane

 

Imi place tare mult creierul pane, insa il gatesc o data la o mie de ani, pentru ca ai mei nu il agreeaza, si deci va dati seama ca atunci cand se intampla minunea sa-l pregatesc il servesc cu o mare pofta!

Ingrediente:
– 500 g creier de porc
– 3 oua
– 6-7 linguri faina
– sare si piper
– ulei pentru prajit

Mod de preparare:
– se spala creierul de porc si se pune la scurs
– ouale se bat cu sare si piepr, apoi se adauga faina cat sa rezulte o compozitie groasa ca smantana
– intr-o tigaies se pune uleiul la incins
– se iau bucati de creier si se trec bine prin amestecul de oua si apoi se pun la prajit
– se scot pe un servetele pentru a scapa de surplusul de ulei
– se servesc simple sau cu garnitura preferata

Pofta buna!

4 răspunsuri

  1. stefy spune:

    Simona, pentru ca pofta era prea mare, am cumparat.

  2. Simona spune:

    Uite, creier pane n-am facut niciodata… Am mancat facut de mama, de la porcii crescuti de noi, dar de cumparat nu cumpar din motive de nebunii la capu` meu 🙂

  3. stefy spune:

    eu il spal foarte bine. nu il oparesc.

  4. Lulu Iancu spune:

    Ce-mi place!! dar nu-l oparesti putin sa iasa sangele??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.