Prajitura cu ciocolata si nutella

 

Este o prajitura pufoasa, aerata, usor de facut si mai ales gustoasa, caci altfel nici nu are cum sa fie daca are ciocolata 🙂

Ingrediente:
– 75 g ciocolata cu lapte
– 120 g unt
– 3 oua
– 85 g faina
– 50 g zahar
– 3 linguri nutella
– 1/2 plic praf de copt

Mod de preparare:
– ciocolata rupta bucati se topeste cu untul, la foc mic
– se adauga apoi nutella si se amesteca energic, si se ia de pe foc
– separate, ouale se mixeaza cu zaharul pana devin spumoase si apoi se adauga faina amestecata cu praful de copt si se omogenizeaza cu o lingura

– la final se adauga ciocolata topita si racita un pic, se omogenizeaza cu lingura iar compozitia se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt – eu am folosit o tava de 20*30 cm , insa ideal ar fi sa aveti o tava mai mica ca sa iasa mai groasa prajitura
– se da la cuptor pentru circa 30 de minute, la 160 de grade

– cand e gata se scoate din tava pe un platou si se pudreaza cu zahar pudra
– se portioneaza si se serveste

Pofta buna!

Prajitura aceasta minunata am pregatit-o dupa indicatiile lui Lulu, gazda din aceasta luna a provocarii „Weekend cu spor

6 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.