Biscuiti sarati cu parmezan

 

Pentru ca afara e cald, si sigur veti servi si o bere rece, eu vin cu acesti biscuiti sarati care se potrivesc de minunea cu berea

Ingrediente (pentru circa 45 de biscuiti) :
– 140 g faina
– 100 g parmesan ras
– 1 ou
– 80 g unt moale
– sare dupa gust

Mod de preparare:
– se amesteca toate ingredientele, pana cand se obtine un aluat omogen
– cand este lipicios, se inveleste intr-o folie alimentara de plastic, si se da la rece circa 30 de minute
– compozitia se imparte in doua bucati
– pe planseta de lucru, se presara faina si se intinde o foaie de o grosime de 4-5 mm
– cu ajutorul unei forme, se decupeaza biscuitii
– se aseaza intr- o tava tapetata cu hartie de copt, si se dau la cuptorul preincalzit la 200 de grade, timp de 10-15 minute
– cand sunt gata, se lasa la racit si se servesc cu pofta

Pofta buna!

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.