Tocanita de legume cu carne de vita

 

Daca afara e canicula, nu inseamna ca nu mancam, nu-i asa? Eu una, cu toata caldura de afara am deschis aragazul si m-am pus pe gatit. Ceva simplu, dar cu carne. 🙂

Ingrediente (pentru 2 portii):
– 500 g carne de vita (eu am avut pulpa de vitel)
– 3 morcovi
– 2 ardei verzi
– 4-5 linguri pasta de tomate
– 2 catei de usturoi (puteti folosi si mai multi, daca sunti mari iubitori de usturoi)
– sare
– ulei pentru calit (vreo 4 linguri)

Mod de preparare:
carnea se cuarata de pielita si se spala si se pune la fiert
– cand carnea este fiarta se scoate din apa, si se spala sub jet de apa calda
– intr-o tigaie se pune uleiul la incins, apoi se adauga legumele curatate, spalate si taiate bucatele
– legumele se calesc si cand sunt calite, se adauga carnea de vita, apa cat sa acepere totul si se adauga pasta de tomate si sarea
– se lasa sa fiarba pana au fiert si legumele si sosul capata consistenta care va place
– este ideala servita cu mamaliguta

Pofta buna!

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.