Pipote si inimioare de pui la ceaun
E o reteta simpla, dar care mie una imi place foarte mult. Si cum de aceasta data nu am vrut sa mai transform maruntaiele de pui, intr-o tocanita, le-am pregatit la ceaun si le-am servit cu mamaliguta calda
Ingrediente:
– 500 g pipote si inimioare de pui
– 50 ml ulei
– sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
– se spala maruntaiele de pui si se curata de pielite, si se pun in ceaun
– se adauga apa cat sa fie cuprinse si se pun la fiert
– cand se formeaza spuma la fiert, se schimba apa
– se adauga si uleiul, sarea si piperul si se lasa sa fiarba pana scade apa si ramane doar uleiul in ceaun
– se lasa la rumenit circa 3-4 minute (nu mai mult pentru ca apoi se intaresc) si se servesc cu mamaliguta sau cu o garnitura
Pofta buna!
Mmmm,ce-mi place papica ta!! cu mamaliguta si putin mujdei!!!