Muschi de porc cu ciuperci la cuptor

 

Fie ca veti pregati aceasta reteta pentru o masa in familie sau pentru o ocazie mai speciala, va fi la fel de apreciata tocmai pentru ca muschiul va fi succulent si foarte gustos.

Ingrediente:
– 700 g muschi de porc
– 700 g ciuperci champignion mici
– 2 cepe
– 3 catei usturoi
– o ceasca suc de rosii
– 2 foi de dafin
– sare, piper, boia de ardei dulce, oregano dupa gust

Mod de preparare:
– muschiul de porc se spala, se sterge cu un servet de bucatarie si se feliaza
– ceapa se curata, se spala si se taie rondele
– ciupercile se spala (eu le dau jos coaja)
– cateii de usturoi se curata de coaja, se spala si se taie bucati
– feliile de carne se condimenteaza si se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei
– printre bucatile de carne se aseaza legumele

– se adauga sare peste legume, se toarna ceasca cu suc de rosii, se adauga si foile de dafin si se da tava la cuptor pentru o ora, la 200-220 grade (pana cand carnea este patrunsa) si scade sosul

Pofta buna!

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.