Muschi de porc cu ciuperci la cuptor

 

Fie ca veti pregati aceasta reteta pentru o masa in familie sau pentru o ocazie mai speciala, va fi la fel de apreciata tocmai pentru ca muschiul va fi succulent si foarte gustos.

Ingrediente:
– 700 g muschi de porc
– 700 g ciuperci champignion mici
– 2 cepe
– 3 catei usturoi
– o ceasca suc de rosii
– 2 foi de dafin
– sare, piper, boia de ardei dulce, oregano dupa gust

Mod de preparare:
– muschiul de porc se spala, se sterge cu un servet de bucatarie si se feliaza
– ceapa se curata, se spala si se taie rondele
– ciupercile se spala (eu le dau jos coaja)
– cateii de usturoi se curata de coaja, se spala si se taie bucati
– feliile de carne se condimenteaza si se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei
– printre bucatile de carne se aseaza legumele

– se adauga sare peste legume, se toarna ceasca cu suc de rosii, se adauga si foile de dafin si se da tava la cuptor pentru o ora, la 200-220 grade (pana cand carnea este patrunsa) si scade sosul

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.