Paste cu branza de vaci

 

Pentru un desert simplu, cu gust de copilarie, care se face repede, puteti opta pentru aceste paste dulci cu branza de vaci

Ingrediente (pentru 3 portii)
– 180 g paste (eu am folosit farfalle)
– 200 g branza de vaci
– 30 g unt
– 7 linguri cu zahar
– putina esenta de rom/vanilie

Mod de preparare:
– se pune la fiert 1 l apa, cu 1-2 lingurite sare
– cand da in clocot apa, se adauga pastele, si se amesteca din cand in cand pentru a obtine o fierbere uniforma
– se lasa la fiert circa 10 minute
– cand sunt gata se trec pe sub jet de apa rece, se scurg de apa
– intr-un vas, se pune la topit untul
– se adauga pastele, branza, zaharul si esenta si se amesteca
– se lasa circa 5-8 minute, amestecand din cand in cand prin ele

Pofta buna!!

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.