Pilaf cu pipote si inimi

 

Pentru aceasta reteta simpla aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:
– 250 g orez
– 400 g pipote si inimi
– 2 cepe
– un morcov mai mare
– 3 linguri ulei
– sare si piper dupa gust

Mod de preparare:
– pipotele si inimile se fierb in apa cu sare
– cand sunt gata, se scurg de apa – apa in care au fiert se pastreaza
– ceapa se curata de coaja, se spala, se toaca marunt
– morcovul se curata de coaja, se spala si se da prin razatoarea mica
– ceapa se pune la calit in ulei
– cand devine sticloasa, se adauga si morcovul, si pipotele si inimioarele si se mai lasa la calit circa 5-8 minute la foc mic
– se adauga apoi orezul spalat si apa in care au fiert pipotele si inimioarele, sarea si piperul si se lasa la fiert pana cand orezul absoarbe apa

Pofta buna!

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.