Parada „Weekend cu spor”- februarie 2016

Luna februarie e pe sfarsite, asa ca eu, gazda din aceasta luna a provocarii „Weekend cu spor” va supun astazi atentiei, bunatatile gatite de dragele mele gospodine inscrise in acest proiect.

1. Lulu, a pregatit un chec aperitiv cu ciuperci. Nu-i asa ca arata delicios?

2. Cristina, a optat prima data, zic prima data, pentru ca ea a fost tare harnica si a pregatit doua retete 🙂 in aceasta luna, tot pentru un chec, si anume chec aperitiv cu pui, sunca, ciuperci si legume

3. Laura ne-a invitat in a ei casuta virtuala, sa ne delectam cu deliciosii cartofi duchesse

4. Monica, a avut grija sa nu plecam la munca, fara a servi micul dejun, asa ca ne-a pregatit sandvis inima cu crema de branza 🙂

5. Si Laura, a optat sa pregateasca pentru aceasta luna, doua retete, iar prima ghici ce a fost? 🙂 tot un chec aperitiv. Al ei a fost varianta Chec aperitiv cu sunca, porumb si masline

6. A doua reteta pregatita de Laura, a fost tot un aperitiv, doar ca de aceasta data s-a orientat spre rulada din piept de pui cu ierburi aromate

7. Margareta a ales pentru luna februarie, sa ne serveasca cu o friptura de porc la cuptor, scaldata in vin si presarata cu multe condimente – ca sa avem si altceva in parada pe langa aperitive, nu-i asa? 🙂

8. Cea de-a doua reteta cu care ne incanta Cristina este deliciosul escalop de porc cu ciuperci

9. Sidy, a fost singura, care a ales sa faca o prajitura pentru aceasta parada, prajitura Valurile Dunarii careia i-a dat o nota originala, si care arata tare bine 🙂

10. Elena, la prima ei participare in acest proiect, ne serveste, cu minunatul cascaval de casa, care arata tare apetisant

11. Aura, a ales, pe final de parada, sa faca o prajitura, ca Sidy sa nu fie totusi singura care a pregatit ceva dulce pentru provocarea lunii februarie, asa ca s-a orientat spre prajitura cu mere 🙂

Sincer, de mult timp nu a mai fost o parada asa de bogata in retete. Multumesc fetelor!!!!

Predau stafeta, gazdei lunii martie 2016, Lulu!

5 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.