Cartofi taranesti cu kaizer

 

Pentru reteta de astazi aveti nevoie de 3 ingrediente principale simple (pentru 2 portii mari):

– 7 cartofi mari
– o ceapa mare
– 100 g kaizer – daca doriti puteti pune o cantitate mai mare de kaizer
– boia de ardei dulce si sare
– 3 linguri ulei floarea soarelui

Mod de preparare:
– cartofii se curata de coaja, se taie cuburi mai mari si se pun la fiert
– ceapa se curata de coaja, se spala si se toaca marunt
– kaizerul se taie bastonase subtiri
– ceapa si kazerul se pun la calit in ulei
– cartofii fierti se scurg de apa in care au fiert si se adauga peste ceapa si kaizerul partial calite
– se adauga boia de ardei dulce si sare si se lasa pe foc mic pana cand cartofii sunt rumeni, iar ceapa si kaizerul sunt si ele gata

Pofta buna!!

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.